top of page
image.png

FIGHT CLUB DENMARK

"THE SOLDIERS HAVE TO FIGHT 25 BLOODLESS BATTLES BEFORE THE FIRST BATTLE" Secretary Mattis (GEN USMC RET).

wargaming.jpg

Formålet med Fight Club

Igennem enhver form for wargaming at gøre soldaten og føreren bedre til at forstå kamppladsen og tage beslutninger på et usikkert grundlag, øve taktiske procedurer og kritisk tænkning, samt skabe genkendelighed og sikkerhed med krigens tåger

Wargame 

Hent hele spillet inkl brikker, kort og regler

Hvis du selv vil i gang med at spille Peter Søndergaards wargame kan du hente det nedenfor.

image.png
image.png

Hvorfor

Fra chatGPT:

Wargaming er en proces, hvor man simulerer og analyserer militære operationer og strategiske beslutninger i en kontrolleret og realistisk setting.

 

Ved at gennemføre wargames kan man identificere potentielle udfordringer, evaluere forskellige handlingsmuligheder og teste strategier inden for rammerne af en fiktiv konflikt. Wargaming kan være nyttigt for at vurdere konsekvenserne af forskellige trusselsbilleder, teste militære doktriner, træne personel og identificere områder, hvor der er behov for forbedringer. Det kan også bruges til at udvikle og evaluere politikker, der vedrører forsvar og sikkerhed.

 

I tilfældet med danske forsvarsudfordringer kan wargaming hjælpe med at skabe en bedre forståelse af komplekse scenarier og hjælpe med at udforme strategiske tiltag for at tackle dem mere effektivt. Det kan også hjælpe med at styrke samarbejdet mellem forskellige sektorer og allierede lande.

Fight Club Denmark

image.png

Combat Mission

"Combat Mission: Black Sea" er et realistisk og dybtgående krigssimulationsprogram, der fokuserer på moderne militære konflikter. Spillet er udviklet af Battlefront.com og er en del af den populære "Combat Mission"-serie. I denne anmeldelse vil jeg vurdere, hvor egnet det er som simulationsprogram for soldater og officerer.

bottom of page